top of page
Boeken 
omslagHR.jpg
Omslag HR.jpg
Omslag HR-page-001.jpg
omslag LR.jpg

Mijn liedbundels werden voorheen vaak vergezeld van cd's. Inmiddels zijn alle liedjes in principe te vinden op mijn Spotify-kanaal.

Screenshot DEF omslag.png

Bodypercussie - Grooven met groepen

Met Heiko de Jonge en Wendy Bontje (samen zijn wij Bodypercussie.nl) schreef ik dit praktisch boek vol energizers, ritmes en werkvormen rondom bodypercussie. Inclusief handige bijlagen, uniek notatiesysteem én meer dan 60 voorbeeldvideo's.

Willeweten muziek

Samen met Sanne Ramakers en Helène Jorna maakte ik het allerlaatste deel in de informatieve Willeweten-serie van uitgeverij Clavis. Superleuk geworden!. Inclusief liedje natuurlijk.

De Zombie van opa Tom

Mijn eerste leesboek is uit! De zombie van opa Tom is een grappig, spannend en zelf licht filosofisch verhaal voor kinderen van ongeveer 6-8 jaar.

De Operapiraat

Een nieuw en uniek liedjes-doeboek. Met 25 liedjes en héél veel puzzels, spelletjes, raadsels en moppen. De muziek is voor het eerst direct te beluisteren via Spotify, maar een losse cd is ook verkrijgbaar.

Zinglish

Mijn nieuwst bundel Zinglish, die ik schreef met Sanne 'juf Sanne' Ramakers en Marlijn 'drs.' van Kempen draait om ruim 25 liedjes in steeds een Nederlandse en een Engelse versie. Hierdoor leren jonge kinderen al zingend Engels. Inmiddels is deel 2 ook verschenen!

Beer en de    honingboom

Beer droomt over een honingboom. Als hij wakker wordt gaat hij

meteen op pad! Hij heeft zelfs geen tijd om zijn vrienden te

helpen. Maar Beer: bestaat die boom wel echt?

Een muzikaal prentenboek met meerdere lagen en berenveel extra

mogelijkheden! Zoals liedjes en musical-materiaal.

Een goed lied zingt  zichzelf

In dit boek leg ik uit hoe ik liedjes schrijft aan de hand van heel veel voorbeelden uit mijn liedbundels.

Het boek is bedoeld voor leerkrachten, muziekdocenten, singer songwriters en iedereen die zelf liedjes wil schrijven. www.eengoedliedzingtzichzelf.nl

Joke wil spoken

Joke is een rondzwevende geest die zich verveelt. Ze gaat op zoek naar een origineel laken om lekker mee te spoken, want witte lakens vindt ze maar saai....

 

Het prentenboek Joke wil spoken (illustraties Cindy van de Ven) is verschenen bij uitgeverij De Vries-Brouwers. Joke heeft haar eigen website en Facebookpagina! Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen, o.a. rondom het bijbehorende liedje en live-presentaties.

Het geheim  van Joris en Draakje

In 2014 verscheen mijn eerste eigen prentenboek: Het geheim van Joris en Draakje. Samen met illustratrice Vera de Backker maakte ik bij Levendig Uitgever een sprookjesachtig boek voor kleuters. Inclusief cd met vijf liedjes die samen met bijgeleverd educatief materiaal het verhaal tot een mini-musical maken.Kijk op www.jorisendraakje.nl en bekijk de boekentrailer. Bestellen kan (ook) in de webshop van de uitgeverij en o.a. bij Bol.com.

bottom of page