top of page

"Op vakantie heeft mijn dochter niks anders dan "banaan" gezongen achter op de fiets."

"De soundtrack van de zomer 2020 van ons gezin wordt gedomineerd door een aantal liedjes van Jeroen Schipper. Naast de liedjes van De Operapiraat zijn liedjes zoals 'Papa Gaai ging uit fietsen' de afgelopen maanden onverslijtbaar gebleken. Mijn jongste dochter en ik vinden het een fantastisch stapelliedje, waar je bijvoorbeeld goed op wandelen kunt. Oudste én jongste dochter zijn gek op het nummer 'Schoolreis naar de maan' en herkennen zich in het krachtige nummer 'Super-ik'.
Jeetjemina, wat schrijft Jeroen Schipper goede liedjes! Maar wees gewaarschuwd, want als je het album De Operapiraat regelmatig beluistert, kom je nooit meer van de liedjes af."“Hier krijg ik energie van. Mijn stem is niet optimaal maar van het zingen olv Jeroen en met de kinderen, daar krijg ik energie van. Hier moeten we meer mee doen!"

"Ik wilde je nog even laten weten dat we van alle ouders gehoord hebben dat de kinderen heel enthousiast van het kinderfeestje thuiskwamen. Het was een keer heel wat anders dan zwemmen of een pretpark, maar ze vonden het zo leuk dat ze zoveel mochten inbrengen en het echt hun liedje werd. Wij als ouders vonden het ook erg leuk. Jij speelde geweldig goed in op alle verschillende reacties van de kinderen. Ze werden allemaal betrokken. Geweldig!"

bottom of page